SportFoto: BK Radnički i BK Cyclemania

Kragujevačkim biciklistima šest medalja u Novom Sadu i Beogradu

Autor: Branko Vukašinović
14:30 | Sreda, 13 03 2019

Biciklisti kragujevačkih klubova “Radnički” i “Cyclemania” (Ciklomanija) osvojili su ukupno šest medalja, dve zlatne, srebrnu i tri bronzane, na Dunavskom kupu u Novom Sadu i Otvorenom prvenstvu Beograda.  

Biciklistički klub “Radnički” učestvovao je na Dunavskom kupu u Novom Sadu i okitio se sa četiri medalje, po dve zlatne i bronzane. Najsjajnija odličja osvojili su veteran Aleksandar Marić, u apsolutnoj kategoriji, i Aleksa Matić, u konkurenciji kadeta. Bronza je pripala Predragu Rajiću, u okviru master A klase, i Marijani Urošević, u konkurenciji seniorki.  

Biciklistički klub “Cyclemania” (Ciklomanija) na Otvorenom prvenstvu Beograda u ciklo krosu osvojio je dve medalje, srebrnu i bronzanu. Srebro je pripalo Marku Praštalu u konkurenciji kadeta, a bronza mlađem poletarcu Veljku Slavkoviću. Na ovom takmičenju iz BK “Cyclemania” učestvovali su i poletarac Viktor Slavković, mlađa poletarka Ksenija Veljković i poletarac Stefan Veljković, ali, nažalost, oni nisu uspeli da se domognu medalja.