SportFoto: RK Radnički 1964

Mileva Knežević pojačala “Radnički 1964”

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Petak, 06 09 2019

Novo pojačanje Ženskog rukometnog kluba Radnički 1964 je dvadesettrogodišnja Mileva Knežević koja iza sebe ima poduži superligaški staž, pokriva deficitarnu poziciju srednjeg beka i koja bi svojim iskustvom trebala da poveže linije napada i unese neophodnu agresivnost u odbrani. Kneževićeva se obavezala na dvogodišnju vernost klubu.

Prethodna sezona nam je pored dobrih rezultata donela i povrede dve veoma važne igračice. Na upravi i na nama je bilo da nadomestimo taj nedostatak i izbor je pao na mladu, ali dužinom igranja već iskusnu dvadesettrogodišnju Milevu Knežević, koja će nam svojim superligaškim iskustvim doneti sigurnost u napadu i čvrstinu u odbrani”, izjavio je pomoćni trener “Radničkog 1964”, Vladimir Mladenović.

Mileva je rukometom počela da se bavi u rodnom Aleksandrovcu. U karijeri je još i nastupala za ŽRK “Radnički” iz Kragujevca, Požarevac i RK Zaječar, a bila je i standardni član juniorske reprezentacije Srbije.

U Kragujevcu sam igrala i ranije i znam kakva je ovo rukometna sredina. Ove godine je ekipa mlada i željna dokazivanja, tako da će mi biti pravo zadovoljstvo da igram sa ovim devojkama. Moje ambicije su velike, kao i uvek. Takođe, poklapaju se sa ambicijama kluba, tako da sam ovde došla da bih pre svega kvalitetnim radom i pozitivnom atmosferom u klubu, zajedno sa ostalim saigračicama, pokusali da ostvarimo zacrtani cilj”, poručila je Mileva Knežević.