SportFoto: fkradnicki.com

Nikodijević pojačao “Radnički 1923”

Autor: InfoKG
11:00 | Četvrtak, 25 07 2019

Fudbalski klub “Radnički 1923” angažovao je novo pojačanje, a reč je o napadaču imenjaka iz Niša sa superligaškim iskustvom, Slađanu Nikodijeviću, koji će u narednoj sezoni predvoditi napad “crvenih”.  

Jasno je da dolazak igrača sa ovakvim superligaškim iskustvom predstavnja značajno pojačanje za naš klub, koji u novoj takmičarskoj sezoni ima ambiciju da se uključi u borbu za sam vrh tabele u Prvoj ligi Srbije”, objavljeno je na zvaničnom sajtu Radničkog 1923. 

Ovaj dvadesetdevetogodišnji fudbaler tokom svoje karijere nastupao je za brojne domaće klubove, među kojima su Radnički iz Svilajnca, Borac iz Čačka, Donji Srem, Metalac, OFK Bačka, ČSK Čelarevo i Inđija, a ima i internacionalno iskustvo, pošto je kraći period bio član italijanskog Kararezea.

Igrajući za čačanski Borac, Donji Srem i niški Radnički, Nikodijević je sakupio ukupno 61 nastup u superligaškoj konkurenciji i postigao 7 golova.

Podsetimo, pored Nikodijevića, Radnički 1923 su u prethodnom periodu pojačali golman Vladimir Savić, defanzivci Slađan Mijatović i Stefan Filipović, vezni fudbaleri Uroš Vidović i Miodrag Milenković, kao i napadači Vladimir Ćirović i Velimir Popović.