SportFoto: okradnickikg.com

Odbojkaši Radničkog maksimalni u prve dve provere

Autor: InfoKG
12:00 | Ponedeljak, 02 09 2019

Odbojkaši Radničkog uspešno su započeli seriju kontrolnih mečeva u okviru priprema za start nove sezone u Super ligi Srbije. Kragujevčani su u prvoj proveri savladali ekipu Ribnice u Kraljevu sa maksimalnih 3:0, a zatim su identičnim rezultatom u hali Jezero pobedili vicešampiona države i osvajača nacionalnog kupa, beogradsku Crvenu zvezdu.

Sudeći po ovim rezultatima, može se zaključiti da je ova ekipa Radničkog na dobrom putu i da će u nastupajućoj sezoni figurirati kao ozbiljan kandidat za oba domaća trofeja.

Ne mogu reći da nismo na pravom putu, ali ove dve utakmice ipak nisu pravo merilo kvaliteta. Potrebno je dodatno pojačati opterećenje i rad na treninzima, kako ne bismo prerano ušli u formu, pošto je sezona koja nas čeka dugačka i naporna. Iskoristio bih priliku da pohvalim zalaganje igrača i njihov odnos prema igri u obe utakmice”, prokomentarisao je trener kragujevačkog tima Ivan Blagojević.

Odbojkaše Radničkog u prvoj polovini septembra očekuje učešće na dva memorijalna turnira u čast bivših igrača kragujevačkog kluba Dejana Brđovića i Aleksandra Gigovića. Potom sledi odlazak u Sloveniju, gde će Kragujevčani obaviti bazični deo priprema za novu takmičarsku sezonu.