SportFoto: Facebook

Pavloviću DUPLA KRUNA u Sloveniji (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
09:00 | Petak, 17 08 2018

Članovi Kragujevačkog kluba ekstremnih sportova osvojili su ukupno sedam medalja, tri zlatne i po dve srebrne i bronzane, na takmičenjima u skokovima u vodu u Mostu i Kanalu u Sloveniji. Dupla kruna pripala je Pavloviću, koji se na oba takmičenja okitio zlatom u disciplini figurativni skokovi u vodu, a najsajnije odličje je osvojio i u disciplini lasta u Kanalu. 

Na takmičenju u Mostu u figurativnim skokovima u vodu sa mosta na Soči sa visine od 13,5 metara Pavloviću je pripalo zlato, drugo mesto je osvojio Aleš Karničnik iz Slovenije, a trećeplasirana je bila Laura Rose Dufenbach iz Sjedinjenih Američkih Država. Na ovom takmičenju u disciplini lasta Slovenac Kristijan Peljhan je bio prvi, a drugo i treće mesto pripalo je članovima kragujevačkog kluba Stefanu Jevtiću i Marku Pavloviću. 

Na drugom takmičenju u mestu Kanal u Sloveniji figurativnim skokom sa visine od 17,5 metara Pavlović je opet bio najbolji, a ista mesta kao i prvom takmičenju, zauzeli su Slovenac Aleš Karničnik i Amerikanka Laura Rose Dufenbach. Na takmičenju u Kanalu u disciplini lasta članovi Kluba ekstremnih sportova Kragujevac ispunili su pobedničko postolje. Zlato je osvojio Marko Pavlović, srebro Stefan Jevtić, a bronzu Goran Bojić. 

Na ovim takmičenjima u Sloveniji učestvovala je i Lana Marković iz Kluba ekstremnih sportova Kragujevac, ali, nažalost, jedino ona nije uspela da se okiti nekom od medalja.

Galerija slika