SportFoto: RK Radnički 1964

Petrović i Pojužina produžile na četiri godine vernost “Radničkom 1964”

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Ponedeljak, 02 07 2018

Ženski rukometni klub “Radnički 1964” produžio je na četiri godine ugovor sa kapitenom Tijanom Petrović i golmankom Jelenom Pojužinom. Cilj čelnika kluba je da stvori jaku i konkurentnu ekipu, da se „Radnički 1964“ nađe u Super ligi i tako vrati sjaj kragujevačkog rukometa. 

Veoma sam zadovoljna sezonom iza sebe u „Radničkom 1964“ i zbog toga mi je izuzetno drago što sam dobila priliku da rukometni put nastavim upravo ovde. Smatram da ću uz pomoć vrhunskih trenera nadograditi i usavršiti rukometno znanje. Radujem se novoj sezoni i mislim da je uz spremnost kluba da ulaže u našu mladu ekipu, uspeh neminovan“, rekla je golman „Radničkog“, Jelena Pojužina. 

Prethodna sezona je prošla u izuzetnoj saradnji nas igračica, trenera i čelnika kluba,što je bio jedan od glavnih razloga da nastavim saradnju,potpišem ugovor i stavim se, kao i do sada, na raspolaganje prvenstveno timu da bismo u budućnosti postigli ono što se od nas i očekuje,a to je put ka Super ligi“, izjavila je kapiten, Tijana Petrović.

Tijana Petrović je rukomet počela da igra sa 12 godina u ekipi „Radničkog“, dok se Jelena rukometom bavi 8 godina. Karijeru je započela u rodnom Svilajncu, a već godinu dana uspešno brani boje „Radničkog“.