SportFoto: fkradnicki.com

“Radnički 1923” dočekuje “Trayal”

Autor: InfoKG
09:30 | Petak, 20 09 2019

Fudbaleri Radničkog 1923 dočekuju u utakmici 10. kola Prve lige Srbije kruševački “Trayal”. Meč je na programu sutra od 16 časova na stadionu “Čika Dača”. Kragujevčani će na ovom susretu pokušati da ostvare četvrtu pobedu u sezoni. Ulaznice za ovaj meč prodavaće se na blagajni stadiona po ceni od 200 dinara.

Veoma bitna utakmica za nas. Očekivanja su identična kao i pred svaku utakmicu koju igramo na svom terenu, a to su pobeda i sva tri boda. Iako rezultati nisu onakvi kao što smo to planirali, atmosfera u ekipi je fenomenalna, a dolaskom novog šefa mislim da smo dobili preko potrebnu energiju i da ćemo uz malo sportske sreće doći do zacrtanog cilјa. U goste nam dolazi jedna jako dobra ekipa koju ne smemo potceniti niti jednog trenutka, ali smo ipak mi ti koji se pitamo na svom terenu. Ulazimo u ovu utakmicu sa želјom da pružimo svoj maksimum i da se borimo za grb ovog kluba, tako da ne sumnjam da će dobar rezultat izostati. Pozvao bih ovom prilikom naše navijače da dođu u što većem broju i pruže nam podršku kao što su to činili na svim prethodnim utakmicama”, izjavio je Ognjen Ilić za zvanični sajt FK “Radnički 1923”.  

Kragujevčani se trenutno nalaze na 13. mestu na tabeli sa 11 osvojenih bodova.     

Podsetimo, “Radnički 1923” je prošle sezone osvoji tri boda protiv “Trayal-a” na “Čika Dači” (3:1), ali je zato u uzvratnom susretu u Kruševcu poražen rezultatom 0:2.