SportFoto: Facebook/FK Radnički 1923 Kragujevac zvanična stranica

“Radnički 1923” jači od “Šumadije” iz Aranđelovca

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Ponedeljak, 11 02 2019

Fudbaleri “Radničkog 1923” zabeležili su šestu pobedu u pripremnom periodu pred nastavak sezone u Prvoj ligi Srbije, pošto su savladali Šumadiju iz Aranšelovca, rezultatom 2:0. Golove za kragujevačku ekipu postigli su Jovan Lukić i Ognjen Ilić. 

Od samog starta konkretniju igru "đavola" u pogodak je pretvorio Jovan Lukić razornim udarcem sa 16 metara. Igrači Šumadije iz Aranđelovca većim delom utakmice su parirali i slabo pretili na gol Radničkog. Najbolju šansu propustili su u drugom delu kada je sjajno reagovao Ristović koji je na golu zamenio Raičevića. Nakon propuštenih prilika Milisavljevića, Zerađanina i Varjačića prelepim makazicama Ognjen Ilić udvostrucuje prednost i ispostavlja se postavlja konačan rezultat utakmice”, objavljeno je na zvaničnoj Facebook stranici FK “Radnički 1923”. 

“Radnički 1923” u sledećem kontrolnom meču odmeriće snage sa ekipom Jagodina – Tabane. Meč je na programu u sredu, 13. februara, od 13 časova na prvom pomoćnom terenu stadiona “Čika Dača”. 

Podsetimo, tim trenera Dejana Nikolića u dosadašnjim pripremnim mečevima savladali su Omladinsku ekipu Randičkog 1923, Sušicu, Slogu iz Petrovca na Mlavi, Kolubaru i Slogu iz Požege.