2024 18:21:15 +0200 -->
SportFoto: fkradnicki.com

Radnički 1923 nerešeno sa Metalcem (VIDEO)

Autor: InfoKG
11:00 | Ponedeljak, 25 11 2019

Fudbaleri Radničkog 1923 odigrali su nerešeno, tačnije bez golova, meč 21. kola Prve lige Srbije sa ekipom Metalca na tarenu kraj Despotovca. Kragujevčani su bili bliži pobedi, ali nisu iskoristili nekoliko izrazitih šansi za gol, pa su se na kraju morali zadovoljiti samo osvojenim bodom.

Da su Kragujevčani bili bolјa ekipa na terenu, saglasni su i treneri oba tima, Darko Milisavlјević i Aleksandar Stanković.

U prvom poluvremenu bili smo dosta konkretniji i imali par situacija koje nismo rešili na pravi način. U drugom delu utakmice došao je do izražaja kvalitet ekipe Metalca, a i mi smo malo pali. Generalno, smatram da smo bili za nijansu bolјi rival na terenu, ali da je na kraju ipak nerešen rezultat realan ishod. Iskoristio bih priliku da se zahvalim našim navijačima, jer je zaista bilo predivno igrati uz onakvu podršku sa tribina i zaista im hvala na tome”, izjavio je za klupski sajt Milisavlјević.

Kragujevčani su ovim remijem ostali na jedanaestoj poziciji prvoligaške tabele, dok je Metalac “skliznuo” na četvrto mesto.

“Radnički 1923” u narednom, 22. kolu, u petak, 29. novembra, od 13 časova na stadionu “Čika Dača” dočekuju beogradski Sinđelić. Inače, to će biti poslednja utakmica koju će “crveni” odigrati pred svojom publikom u ovoj kalendarskoj godini.