SportFoto: Printscreen/YouTube

“Radnički 1923” obeležio Svetog Jovana – Simović: Klub bez dugovanja, očekujemo pojačanja

Autor: InfoKG
11:00 | Ponedeljak, 21 01 2019

Fudbalski klub “Radnički 1923” je u 2019. godinu ušao bez ikakvih dugovanja i zabrane dovođenja igrača, a zabeležen je i značajni sportski rezultat, jer se prvi tim nalazi u gornjem delu tabele Prve lige Srbije. To je prilikom obeležavanja klupske slave, Svetog Jovana Krstitelja, izjavio direktor “Radničkog 1923”, Aleksandar Simović. Najavljuje i da bi klub u narednom periodu trebalo da pojačaju dva ili tri igrača.  

Smatram da nismo zapostavili taj sportski deo. Prvotimci su u gronjem delu tabele, imamo mlad i perspektivan tim. Gajimo nadu da bi u prolećnom delu prvenstva mogli da se umešamo u borbu za sam vrh tabele. Očekujemo još dva ili tri momka da nam se pridruže, da pojačaju konkurenciju u ekipi. Uglavnom ćemo se osloniti na momke koji su izneli najveći deo jesenjeg dela prvenstva. Pored toga, i omladinske selekcije beleže sve bolje rezultate, sve je više članova i poziva za našu decu za reprezentativne selekcije“, izjavio je Simović. 

Podsetimo, “Radnički 1923“ trenutno se nalazi na sedmom mestu na tabeli Prve lige Srbije sa 37 osvojenih bodova. U toku su pripreme za prolećni deo sezone u okviru kojih će u narednom periodu kragujevački klub odigrati i kontrolne utakmice. Početak prolećnog dela sezone u Prvoj ligi Srbije zakazan je za 23. februar, kada su na programu utakmice odloženog, 23. kola. Izabranici trenera Dejana Nikolića tada će odmeriti snage sa ekipom Zlatibora u Čajetini.