SportFoto: FK Radnički 1923 Kragujevac Oficijalna stranica

“Radnički 1923” tempira formu za Prvu ligu Srbije

Autor: Branko Vukašinović
16:00 | Ponedeljak, 10 07 2017

Fudbaleri “Radničkog 1923” tokom jula i avgusta odigraće osam pripremnih, prijateljskih, utakmica kako bi spremno dočekali početak takmičenja u Prvoj ligi Srbije.  

Ekipa “Radničkog 1923” letnje pripreme započela je 3. jula. Nakon nedelju dana uvoda u sve ono što ih tokom ovog pripremnog perioda očekuje, kragujevački fudbaleri su od danas intenzivirali treninge i dva puta će dnevno trenirati na stadionu “Čika Dača”.

Tim Slaviše Kovačevića na predstojećim pripremnim mečevima odmeriće snage sa fudbalskim klubovima “Podrinje” iz Mačvanske Mitrovice, “Radnički” iz Svilajnca, “Tabane 1970”, “Šumadija” iz Aranđelovca, “Budućnost-Krušik” iz Valjeva, “Sloga” iz Požege, “Lugomir” iz Končareva i “Zlatibor” iz Čajetine.  

Iz “Radničkog 1923” poručuju da će naknadno objaviti tačno mesto i vreme odigravanja mečeva. U nastavku pogledajte raspored prijateljskih utakmica.  

Podsetimo, fudbaleri “Radničkog 1923” plasirali su se u Prvu ligu Srbije, pošto su u poslednjem, 30. kolu Srpske lige Zapad savladali ekipu “FAP-a” iz Priboja, rezultatom 1:0. Opširnije o tome ovde: “Radnički 1923” slavio na “Čika Dači” povratak u Prvu ligu Srbije.