SportFoto: Facebook/FK Radnički 1923 Kragujevac zvanična stranica

“Radnički 1923” započeo seriju pripremnih utakmica pred nastavak sezone u PLS: Snage odmerili seniori i omladinci

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Četvrtak, 24 01 2019

Fudbaleri Radničkog 1923 započeli su seriju pripreminih utakmica pred nastavak sezone u Prvoj ligi Srbije, a u prvom kontrolnom meču savladali su omladinsku ekipu kluba, rezultatom 4:2.  

U listu strelaca kod seniora su se upisali Milisavljević sa  dva gola, Toma Todorović iz penala i Ratković, dok su za mlade nade Radničkog mrežu starijih kolega zatresli Cvetković i Simović.

Tim trenera Dejana Nikolića drugu pripremnu utakmicu prvobitno je trebalo da odigra u subotu, 26. januara, ali je zbog nepovoljnih vremenskih uslova pomerena za nedelju, 27. januar, od 12 časova, i tada će na stadionu “Čika Dača” odmeriti snage sa ekipom Sušice.

Plan je da do početka prolećnog dela sezone u Prvoj ligi Srbije “Radnički 1923” odmeri snage sa Slogom 33 iz Petrovca na Mlavi, Kolubarom iz Lazarevca, Slogom iz Požege, Šumadijom iz Aranđelovca, Jagodinom Tabane, Lokomotivom iz Beograda i sa Borcem iz Čačka. 

Početak prolećnog dela sezone u Prvoj ligi Srbije zakazan je za 23. februar, kada su na programu utakmice odloženog, 23. kola. Izabranici trenera Dejana Nikolića tada će se sastati sa ekipom Zlatibora u Čajetini.