SportFoto: RK Radnički 1964

“Radnički 1964” obeležio krsnu slavu sa željom da postane superligaš (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
15:00 | Petak, 27 07 2018

Rukometni klub “Radnički 1964” obeležio je krsnu slavu Svetog Arhangela Gavrila sa željom da sledeće godine postane superligaš. 

Čelnici „Radničkog 1964“ odlučili su da nakon dve godine egzistiranja na rukometnoj mapi Srbije, 26. jul ostane upisan i kao početak proslave dana kluba i krsne slave, Svetog Arhangela Gavrila.

Prvenstveno mi je drago da je klub osnovan na ovaj sveti dan i logično je da Sveti Arhangel Gavrilo bude slava kluba. Zahvalio bih se svima koji su došli, kao i onima koji su bili opravdano sprečeni, da sa nama uveličaju ovaj dan koji je jedan od bitnih koraka u napretku kluba. Naša želja je da već sledeće godine proslavimo krsnu slavu kao superligaši i da nam Arhangel Gavrilo bude vodilja u nastojanjima da u budućnosti postanemo respektabilan klub”, poručio je predsednik Skupštine “Radničkog 1964”, Mališa Srećković.

Podsetimo, Rukometni klub „Radnički 1964“ osnovan je 26. jula 2016. godine i iako mlad po stažu, zabeležio je značajne uspehe kako u takmičarskom pogonu, tako i na polju afirmacije rukometa.

Galerija slika