SportFoto: R64 MEDIA TEAM

“Radnički 1964” tempira formu za Super B ligu

Autor: Branko Vukašinović
16:00 | Petak, 25 08 2017

Rukometaši “Radničkog 1964” trenutno su u jeku priprema za novu sezonu u Super B ligi, koja će zvanično početi 23. septembra. Kragujevački rukometaši će do početka prvenstva odigrati osam pripremnih utakmica.   

“Radnički 1964” nakon prošlosezonskog uspeha u Prvoj ligi Zapad, krenuli su 1. avgusta sa pripremama za Super B ligu. 

Posle početnog dela bazičnih priprema,sredinom meseca je krenuo rad sa loptom i taktičko/tehnički deo pripremnog perioda kao i serijal kontrolnih mečeva koji će stručnom štabu biti odličan pokazatelj na čemu mora da se insistira u daljem radu. Odigrane su tri kontrolne utakmice sa izuzetno jakim protivnicima kao što je Superligaš „Sloga“ iz Požege,“Kolubara“ u kojima su rukometaši „Radničkog“ već u ovom delu trenažnog procesa pokazali zavidan nivo igre. Iako su i dalje „ruke od olova“ primetna je ogromna želja za dokazivanjem, napredovanjem i uigranošću. Ono što ih je krasilo i prošle sezone – borbenost i požrtvovanje su i dalje odlika kragujevačkih rukometaša“, kažu u „Radničkom 1964“.

Trener Bojan Milentijević kaže da je ekipa svojevrstan spoj iskustva i mladosti, kao i da se u odličnom svetlu predstavila kragujevačkoj publici u pomenuim utakmicama. Dodaje da tim ima ogroman prostor za dalji napredak i taktičko uigravanje da bi potpuno bio spreman za start lige 23. septembra. 

Rukometaši „Radničkog 1964“ će do početka prvenstva odigrati osam pripremnih utakmica, a prve koje slede su gostovanje ekipi „Mokre Gore“.