SportFoto: Printscreen/YouTube

“Radnički” dočekuje “Dinamik”

Autor: Branko Vukašinović
11:30 | Utorak, 21 11 2017

Košarkaši “Radničkog” u utakmici sedmog kola Košarkaške lige Srbije dočekuju ekipu “Dinamika” iz Beograda. Meč je na programu sutra od 16,30 časova u hali “Jezero”. 

Posle dva gostovanja, Bojana Kusmuka u ulozi trenera KKK “Radnički” očekuje prvi susret sa publikom u hali “Jezero”.

Dolazio sam redovno na utakmice Radničkog i bio sam oduševljen atmosferom ovde. U Vršcu sam bio iznenađen našim navijačima na tribini i baš mi je drago. Davno nisam video da neko pređe 200-300 kilometara i prati svoj klub. Svaka čast! Drago mi je zbog kluba i pridružujem se pozivu publici da dođe u sredu popodne i podrži nas protiv Dinamika”, izjavio je za klupski sajt Kusmuk.

Košarkaš Strahinja Jovanović kaže da “Radnički” ulazi optimistički u ovu utakmicu. 

Znamo da možemo da igramo protiv svake ekipe u ovoj ligi, nadamo se da ćemo da budemo bolji od Dinamika. Idemo da se borimo i da zaslužimo pobedu. Očekujemo podršku publike, značiće nam. Željno iščekujemo tu prvu pobedu, nadamo se da će biti u hali Jezero pred našim navijačima već u sredu”, izjavio je za klupski sajt Jovanović.

Iz “Radničkog” potvrđuju i da se privode kraju pregovori o najavljenom pojačanju, a postignut je načelni dogovor sa igračem iz Amerike. Dodaju i da će nakon ozvaničenja ta infromacija biti objavljena.