Sport

Radosavljević novi trener rukometaša “Radničkog 1964”

Autor: Branko Vukašinović
15:00 | Četvrtak, 01 03 2018

Rukometaši “Radičkog 1964” dobili su novog šefa stručnog štaba, a reč je o trofejnom treneru Aleksandru Radosavljeviću, pošto je njegov prethodnik Bojan Milentijević morao da napusti tim zbog iznenadne bolesti.  

Poziv da preuzmem najmlađi tim u ligi je za mene čast i izazov koji svakom treneru stvaraocu imponuje. Nadam se da će se ovi mladi igrači veoma brzo navići na moj sistem rada i svojim igrama doprineti da u narednoj sezoni izborimo plasman u Super ligu Srbije, a u bliskoj budućnosti dobiti šansu u nacionalnom timu”, rekao je novi šef stručnog štaba “Radničkog 1964”, Aleksandar Radosavljević.

Novi trener rukometaša „Radničkog 1964“ potpisao je ugovor sa klubom do kraja sledeće sezone, a već u sledećem kolu u Leskovcu predvodiće kragujevački tim sa klupe.

Nakon iznenadne bolesti šefa stručnog štaba muške ekipe, klub je doneo odluku da angažuje Aleksandra Radosavljevića, prekaljenog i iskusnog profesionalca, koji je u karijeri vodio značajan broj renomiranih klubova. Sarađivao sam sa njim u ŽRK „Radnički“ u vreme najvećih uspeha i osvojenih trofeja i znam odlično o kakvom je stručnjaku reč. Uveren sam da smo povukli dobar potez i da će ekipa na čelu sa njim dobiti dodatnu dimenziju. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Bojanu Milentijeviću za sve što je uradio u stvaranju,kreiranju i napretku kluba“, izjavio je direktor SPD „RK Radnički 1964“, Stavro Rašković.

Vernost „Radničkom 1964“ overili su šef stručnog štaba ženske ekipe Rodoljub Kurandić, kao i treneri omladinske škole Andreja Barjaktarević, Dejan Radević, Vladimir Mladenović, Veroljub Pajević i Verko Radosavljević.