SportFoto: Badminton savez Srbije

“Ravens KG” osvojio 11 medalja na “Trofeju Kragujevca u badmintonu” (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
15:30 | Utorak, 20 11 2018

Članovi Badminton kluba “Ravens KG” osvojili su ukupno 11 medalja na 15. “Trofeju Kragujevca u badmintonu”, održanom u hali “Jezero”.

U B kategoriji ženskih parova Minja Milovanović i Jana Nedeljković su zauzele prvo mesto, dok je Anja Velimir sa Danicom Čepurac iz BK “Clear” osvojila treće mesto. U konkurenciji muških parova Filip Stojiljković se sa Davidom Đusićem iz BK “Clear” okitio bronzom. U nadmetanju mešovitih parova u B kategoriji zlato je pripalo Filipu Stojiljkoviću i Sofiji Dmitrović iz BK “Clear”, srebro su osvojili Luka Milić i Anja Velemir, dok je bronzu osvojila Sofija Milošević sa Nikolom Mijačićem iz BK “Beograd”. 

Kada je reč o C kategoriji, u konkurenciji ženskih parova najsjajnije odličje pripalo je Petri Gordić i Lani Dramićanin, a u nadmetanju mešovitih parova bronzu je osvojila Petra Gordić sa Stanislavom Dimitrijevićem iz BK “Fanatik” iz Vršca. 

Na takmičenju se nadmetatalo 87 igrača iz 12 klubova. Trofej Kragujevca u badmintonu organizovao je Badminton klub “Ravens KG” u saradnji sa Badminton savezom Srbije i uz podršku grada Kragujevca, Ministarstva omladine i sporta, kao i brojnih prijatelja kluba i medijskih pokrovitelja.

Galerija slika