SportFoto: Badminton klub Pančevo

“Ravens KG” trijumfovao u Beogradu (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
12:10 | Sreda, 06 12 2017

Članovi Badminton kluba “Ravens KG” Andreja Todorović i Danijel Stefanović osvojii su ukupno četiri medalje, dve zlatne, srebrnu i bronzanu, na Prvenstvu Srbije za veterane, održanom u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji.  

U pojedinačnoj konkurenciji Andreja Todorović je osvojio prvo mestu, a Danijelu Stefanoviću je pripala bronza. U muškom dublu ovaj dvojac je osvojio srebro. Todorović je trijumfovao i u mešovitom dublu sa Milicom Uskoković iz Badminton kluba “Pančevo”. 

Veoma smo zadovoljni ostvarenim uspesima naših iskusnih takmičara na ovom turniru, a malo sportske sreće je nedostajalo da čak tri titule prvaka Srbije donesemo u Kragujevac.Verujemo da će njihovi rezultati podstaći veći broj takmičara iz zlatne epohe kragujevačkih gavranova da se vrate takmičarskom badmintonu nakon smene generacije i bacanja akcenta na rad sa juniorskim kategorijama u klubu. Osvojenim trofejima i medaljama na ovom turniru na najlepši način je zaokružena uspešna sezona i napravljena uvertira pred završna dva turnira koja juniorske članove očekuju u decembru”, poručuju iz Badminton kluba “Ravens KG”. 

Na Prvenstvu Srbije za veterane u Nacionalnom badminton centu na Adi Ciganliji učestvovalo je više od 40 takmičara iz cele zemlje.

Galerija slika