SportFoto: RK Radnički 1964

Reprezentativke Srbije posetile pionirke “Radničkog 1964” (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
16:00 | Petak, 15 06 2018

Reprezentativke Srbije Marija Obradović, Tamara Georgiev-Radojević, Milica Rančić i ljubimica Kragujevačke publike Anđela Janjušević, koja je nosila dres “Radničkog”, nenajavljeno su došle u halu “Jezero” i prisustvovale treningu pionirki “Radničkog 1964” sa kojima su podelile svoja iskustva kako se dolazi do šampionskih visina.

Dolaskom na pripreme u Kragujevac i u halu „Jezero“ su mi proradile emocije i sećanja na dve najlepše provedene godine u mojoj karijeri. Snimala sam sve, slikala, slala devojkama sa kojima sam igrala. Sve nas je uhvatila nostalgija i volele bi da se jednog dana možda i vratimo ovde”, rekla je Anđela Janjušević. 

Dodaje da joj je drago da je “Radnički 1964” započeo sezonu oslonjen prvenstveno na svoj igrački kadar i devojke ponikle u školi rukometa. 

Smatram da je to pravi put i način kako se dolazi do uspeha. U ovim devojčicama generacije 2005 vidim negde i sebe i prisećam se svojih početaka. Ono što smo uspele da vidimo je da im ne manjka talenat i upornost i verujem da će se dobrim radom i ulaganjem u njih, rukomet vratiti na visoki nivo, što Kragujevac i zaslužuje i da će u bliskoj budućnosti „Jezero“ opet biti puno i bodriti svoje ljubimice”, zaključila je Janjušević.

Reprezentativke Srbije su devojčicama demonstrirale delove svog bogatog rukometnog umeća, koje zauzvrat nisu krile oduševljenje što su upoznale i družile se sa svojim idolima.

Galerija slika