SportFoto: RK Radnički 1964

Rukometaši Radničkog 1964 dočekuju Kuršumliju

Autor: Branko Vukašinović
11:30 | Utorak, 26 03 2019

Rukometaši Radničkog 1964 u utakmici 16. kola Super B lige Srbije dočekuju ekipu Kuršumlije. Meč je na programu sutra od 20 časova u hali “Jezero”.

Posle velikog uspeha, kvalifikacije na final 4 Kupa Srbije i jedne veoma kvalitetne utakmice protiv trenutnog prvaka države RK ''Vojvodina'', dolazi nam ekipa Kuršumlije iz istoimenog mesta. Trebalo bi da iskoristimo tu utakmicu i da pokažemo da smo zasluženo lideri na tabeli, da se podignemo posle prvog poraza u dosadašnjem delu takmičenja i da dokažemo da je utakmica u kojoj smo poraženi od Dubočice samo jedna slučajnost i trenutak u kojem nismo imali šansu da odlučimo o konačnom ishodu! Ubitačno oružje Kuršumlije je mladi levi bek Nemanja Milutinović, koga odlikuje izuzetno snažan šut sa spoljne pozicije. Potrudićemo se da pitanje pobednika rešimo igrom koja nas je odlikovala i u dosadašnjem delu sezone”, poručio je bek Radničkog 1964, Vučko Mrvović.

Na utakmici će suditi Dušan Vojvodić iz Novog Sada i  Darko Grubački iz Zrenjanina. Podsetimo da su Kragujevčani savladali Kuršumliju u prvom delu prvenstva savladali, rezultatom 31:28. 

„Radnički 1964“ nalazi se na prvom mestu na tabeli sa 27 osvojenih bodova, a isto toliko ima i „Dubočica 54“ koja je na drugoj poziciji.