SportFoto: Simona Blagojević

Rukometaši “Radničkog 1964” dočekuju Leskovčane

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Petak, 12 10 2018

Rukometaši “Radničkog 1964” u utakmici četvrtog kola Super B lige Srbije dočekuju ekipu “Dubočice 54” iz Leskovca. Meč je na programu sutra od 21 čas u hali “Jezero”. Kragujevčani bi eventualnom pobedom na ovom meču bodovno odmakli konkurentima i napravili veliki iskorak ka jesenjoj tituli.

"Na početku sezone smo postavili kao cilj borbu za vrh tabele i ulazak u viši rang. Kako smo u prve tri utakmice ostvarili isto toliko pobeda, ambicije su nam da i u narednom meču nastavimo ovaj niz. U subotu igramo protiv Dubočice iz Leskovca, ekipe koja ima odličan igrački kadar i koja kao i mi konkuriše za ulazak u viši rang. Prošlu sezonu su  završili u gornjem delu tabele, a obzirom da su se tokom leta pojačali nekolicinom kvalitetnih igrača, očekuje nas teška utakmica. Pozivam sve ljubitelje sporta i rukometa da nas podrže na ovoj utakmici, jer pobedom značajno olakšavamo sebi ulazak u naredne mečeve i put ka konačnom cilju”, rekao je bek „Radničkog 1964“, Nebojša Stošić.

"Radnički 1964“ trenutno se nalazi na prvom mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova, dok je na drugoj poziciji Priboj sa pet bodova.