Sport

Rukometaši “Radničkog 1964” poraženi u Kupu Srbije

Autor: InfoKG
15:30 | Ponedeljak, 18 12 2017

Rukometaši “Radničkog 1964” poraženi su u četvrtfinalu Kupa Srbije grupa Zapad od ekipe „Prve petoletke“ iz Trstenika, rezultatom 31:28. 

Iskusna ekipa Prve Petoletke sa kojom su Kragujevčani prošle sezone vodili ljute bitke nije dozvolila domaćim igračima da se odlepi u prvom poluvremenu. Igralo se gol za gol, tako da je ovaj deo igre pripao “Radničkom” minimalnim vođstvom 14:13. Iako je u drugo poluvreme ušao sa brojčanom prednošću od tri igrača, “Radnički” nije uspeo da napravi osetniju prednost, a Trsteničani u 36. minutu dolaze do izjednačenja 15:15 i od tog trenutka prelaze u vođstvo, koje su domaći igrači samo u 44. minutu uspeli da ugroze. Nije išlo domaćinu od ruke,puno tehničkih grešaka i promašenih kontranapada su na kraju i odlučili rezultat i gosti odlaze u polufinale Kupa grupe Zapad”, navodi se u saopštenju RK “Radnički 1964”.

U “Radničkom” najefikasniji su bili Milosavljević,Biševac i Poskurica sa po četiri pogodaka, dok su kod gostiju prednjačili Miljković sa devet i Mladžić sa osam golova.