SportFoto: RK Radnički 1964

Rukometašice “Radničkog 1964” bruse formu za novu sezonu, odmerile snage sa šampionkama

Autor: Branko Vukašinović
14:00 | Četvrtak, 06 09 2018

Rukometašice “Radničkog 1964” su u okviru priprema za nastupajuću sezonu i predstojeću baraž utakmicu za plasman u Super B ligu, odmerile snage sa aktuelnim šampionom Srbije, ekipom „Jagodine“, i poražene su u hali „Jezero“, rezultatom 28:19.  

Već tri vikenda zaredom igramo kontrolne utakmice, pripremajući se za baraž koji nas očekuje, kao i za nastupajuću sezonu. Ovog puta nam je u goste došla ekipa „Jagodine“ sa kojom smo odigrali tešku i napornu utakmicu, obzirom da je njihov sastav popunjen iskusnim i fizički do maksimuma spremnim igračicama. U napadu smo pružile jako korektnu partiju, dok u odbrani možemo i moramo još agresivnije i čvršće. Smatram da će ovaj mladi tim, predvođen iskusnima Jasminom Kolak i Nevenom Aleksić, uz sjajnu, pozitivnu atmosferu koja vlada, tek pokazati koliko vredi i može“, rekla je Bjelak.

Rukometašica „Jagodine“ Andrijana Tatar kaže da nije zadovoljna prikazanim na ovoj utakmici. 

Igra u oba smera nije bila na nivou na kom treba da bude. Ekipa „Radničkog“ je jako mlada, ali veoma perspektivna i pre svega borbena. Želim im puno uspeha u predstojećem baražu, pa da se kroz koju sezonu sastanemo i u Super ligi“, izjavila je Tatar. 

Andrijana dodaje i da joj je jako drago što je ponovo igrala u „Jezeru“, pošto je za naš grad, bivši klub i halu, kako kaže, vezuju jake emocije.