SportFoto: Facebook/Kmf Ekonomac

Šampion Srbije u futsalu startovao sa pripremama za prolećni deo sezone

Autor: InfoKG
11:00 | Četvrtak, 17 01 2019

Klub malog fudbala “Ekonomac” započeo je pripreme za prolećni deo sezone u Prvoj futsal ligi Srbije, a na prozivci trenera Predraga Rajića bilo je 11 igrača. Seniorima se prikuljučio najbolji dvojac drugog tima “Ekonomca”, Andreja Stojčevski i Lazar Milosavljević, a u klub se vratio i Srđan Ivanković. Sezona u Prvoj futsal ligi nastavlja se 8. februara, a cilj “studenta” je osvajanje 11 titule šampiona države.   

Šampion Srbije upalio je turbine i zvanično krenuo sa pripremama za prolećni deo sezone. Seniorima je priključen najbolji dvojac mladog-drugog tima, Andreja Stojčevski i Lazar Milosavljević, čime su nagradjeni za odličan rad i napredak poslednjih par sezona. Imaće sada veliku šansu da naprave značajan iskorak u karijeri, doprinesu još boljim rezultatima i u tome će ih klub podržati jer su definitivno takcu šansu i zaslužili. Srdjan Ivanković, povratnik u redove našeg tima, zbog virusa nije prisustvovao prozivci, ali nema sumnje da će se on lako i brzo uklopiti u pozanti mu sistem rada. Tako će se polako sklapati kockice za borbe na domaćim sportskim terenima”, objavljeno je na zvaničnom sajtu Ekonomca.  

Klub je tokom zimske pauze napustio Slobodan Rajčević, koji karijeru nastavlja u Libanu, dok će Brazilac Divanei odsustvovati duže vreme zbog povrede. 

Start prolećnog dela Prve futsal lige Srbije zakazan je za 8. februar, kada će “Ekonomac” u okviru 12. kola ugostiti ekipu Vranja.