SportFoto: Arhiva - Međuokružni odbojkaški savez Kragujevac

TRADICIONALNI Božićni odbojkaški turnir u Kragujevcu

Autor: Branko Vukašinović
15:00 | Petak, 11 01 2019

Božićni turnir u odbojci za pionire i pionirke, 12. po redu, biće održan tokom ovog vikenda u Kragujevcu, u organizaciji ovdašnjeg Međuokružnog odbojkaškog saveza i Ženskog odbojkaškog kluba “Red Fox – Smeč 5”. Na turniru će snage odmeriti 40 ekipa, koje će se takmičiti u tri različite uzrasne kategorije.  

Starije pionirke, devojčice rožene 2004. i mlađe, i pioniri, dečaci rođeni 2003. i mlađi, sutra će odmeriti snage. Kada je reč o pionirkama, učestvuje 16 ekipa, koje će biti podeljene u četiri grupe, a u konkurenciji pionira takmičiće se osam ekipa, podeljenih u dve grupe.  

Mlađe pionirke, dvojčice rođene 2006. i mlađe, odmeriće snage u nedelju, 13. januara. U ovoj konkurenciji učestvuje 16 ekipa, podeljenih u četiri grupe.  

Utakmice će biti odigrane na pet lokacija u Kragujevcu, tačnije u hali “Jezero” i osnovnim školama “Stanislav Sremčević”, “Mirko Jovanović”, “Sveti Sava” i “Moma Stanojlović”.  

Svečana ceremonija dodele pehara i medalja biće upriličena po završetku utakmica za plasman, a tom prilikom biće uručene posbne nagrade za najbolje pojedince u sve tri kategorije. 

Kompletan raspored utakmica pogledajte OVDE.