SportFoto: Arhiva - Facebook/MEDJUOKRUZNI ODBOJKASKI SAVEZ KRAGUJEVAC

Tradicionalni Božićni turnir u Kragujevcu

Autor: Branko Vukašinović
15:10 | Sreda, 17 01 2018

Tradicionalni Božićni turnir u odbojci za pionirke i pionire, 11. po redu, biće održan 20. i 21. januara u Kragujevcu. Na turniru učestvuju 32 ekipe iz Beograda, Gornjeg Milanovca, Leskovca, Aranđelovca, Ljiga, Lapova, Batočine, Jagodine, Velikog Gradišta, Obrenovca, Paraćina, Valjeva i Kragujevca. Utakmice će biti odigrane u osnovnim školama “Stanislav Sremčević”, “Mirko Jovanović”, “Sveti Sava”, kao i u hali “Jezero”.  

U kategoriji starijih pionirki, rođenih do 2003 godine, snage će odmeriti 14 ekipa iz Kragujevca, Beograda, Gornjeg Milanovca, Leskovca, Aranđelovca, Ljiga, Lapova, Jagodine i Batočine. Utakmice se igraju u osnovnim školama “Stanislav Sremčević”, “Mirko Jovanović” i hali “Jezero”. 

Kada je reč o pionirima, rođenim do 2002. godine, u toj kategoriji učestvuje osam ekipa iz Beograda, Velikog Gradišta, Gornjeg Milanovca, Kragujevca, Obrenovca i Paraćina. Utakmice se igraju u hali “Jezero” i Osnovnoj školi “Sveti Sava”. 

U kategoriji mlađe pionirke, rođene do 2005. godine, nademtaće se 10 ekipa iz Beograda, Valjeva, Batočine, Jagodine, Lapova i Kragujevca. 

Kompletan raspored utakmica pogledajte OVDE.   

Uručenje pehara, medalja i nagrada za najbolje pojedince biće održano u hali “Jezero”. Organizator Božićnog turnira je Međuokružni odbojkaški savez Kragujevac, a podršku su pružili lokalna samouprava i Odbojkaški savez Srbije.