Sport

U odbojkaškom klubu „Radnički“ četvorica novih igrača

Autor: Jovana Mladenović
09:00 | Četvrtak, 08 08 2019

OK "Radnički" predstavio je četiri nova pojačanja. Reč je o tehničarima Milanu Jovanoviću i Milošu Trivuniću, blokeru Vuku Milutinoviću i primaču Srećku Ristiću.

Milan Jovanović je dve sezone igrao za klub Kahasola iz Sevilje, a zatim je prešao u Teruel, sa kojim je osvojio dve titule prvaka Španije. Naravno, želeo je da igra u Srbiji, a njegovi saigrači iz Teruela igrali su sa Radničkim u Ligi šampiona i smatraju ga za veoma dobar klub, sa velikom tradicijom i međunarodnom reputacijom, pa mu nije bilo teško da se odluči i zaigra za domaću ekipu.

Miloš Trivunić je karijeru gradio u Sjedinjenim Američkim Državama i tada je shvatio da je odbojka sport kojim želi da se bavi. Posle završenih studija u Americi, vratio se u Srbiju, gde je pre poziva iz Radničkog, igrao za Ribnicu i Niš.

Srednji bloker Vuk Milutinović osvojio je četrnaest trofeja, tokom osam sezona provedenih u Crvenoj zvezdi. Igrao je i u Rumuniji, u Dinamu iz Bukurešta i u Novom Pazaru. Na press konferenciji održanoj juče u prostorijama Sportskog kompleksa „Iskra“, Milutinović je izjavio da je za njega dolazak u Radnički, veliki izazov i da ekipa ima sve mogućnosti i kvalitete da u svakoj utakmici ide na pobedu.

Srećko Ristić igra na poziciji primača servisa, a tokom bogate karijere u desetak klubova stekao je dovoljno iskustva za kvalitetnu igru, tako da sa svim ovim igračima i navijače OK Radnički, sigurno očekuje uzbudljiv period.

Podsetimo, iskusni korektor Vladimir Jekić ekipu je pojačao u maju.