SportFoto: M. Jovičić

Uz pesmu Đavola Radnički 1923 počeo pripreme za sezonu, na prvom treningu 50 igrača!

Autor: Jovana Mladenović
15:40 | Utorak, 04 07 2017

Nakon jednomesečne pauze, kragujevački prvoligaš, FK Radnički 1923, počeo je sa radom na pripremi za novu takmičarsku sezonu. Na okupljanju se našlo oko 50 igrača - tu je ceo tim iz prošle sezone, a društvo im je pravilo petnaestak mladih igrača, te se očekuje da u narednim danima Uprava saopšti imena onih koji budu odabrani za dalji rad. 

Na Čika Dači se okupila ekipa i održan je prvi trening. Okupljanje je proteklo u nešto izmenjenom sastavu u odnosu na prošku sezonu - funkciju direktora obavljaće Aleksandar Simović, koji je donedavno zauzimao mesto predsednika Skupštine kluba, a u redovima stručnog štaba ističe se ime Slavka Vojičića, koji će se naći na poziciji tim menadžera, a sa koje će, uz Slavišu Kovačevića, Sašu Ristića i Dejana Jelčića predvoditi tim sa Čika Dače. Vojičiću je ovo četvrti put u karijeri da predvodi ovaj kragujevački klub, pa se tako očekuje da ovo bude početak dobre saradnje i obostranog uspeha. 

Što se igračkog kadra tiče, u svlačionici Radničkog 1923 viđena su dobro poznata lica momaka koji su u sezoni za nama ovaj klub doveli u Prvu ligu Srbije, zatim četrnaest mladih nada – igrača iz omladinskog pogona Radničkog 1923 (izlazna generacija), kao i određen broj igrača, novih lica, koji žele da se, svojim kvalitetom, u narednom periodu nametnu stručnom štabu. 

Na prvom treningu prisustvovao je određen broj Crvenih Đavola, koji su na prigodan način i uz pesmu dočekali igrače i stručni štab, želeći im na taj način uspešan i srećan početak rada.