Valjevci boravili na razmeni u Kragujevcu

Ponedeljak, 03 Decembar 2018 15:30Autor: InfoKGFoto: KVK Radnički

Vaterpolisti “Radničkog” ugostili su ovog vikenda dve selekcije Valisa, 2005. i 2007. godište, sa kojima su odradili po tri trening utakmice. Sparinzi su došli kao šlag na tortu u završnoj fazi priprema pred početak nove sezone, pa su na kraju svi bili prezadovoljni, kako urađenim u bazenu, tako i druženjem van njega. 

Razmenu smo organizovali gotovo u poslednji čas i pre svega bih se zahvalio roditeljima što su se organizovali u kratkom roku i omogućili ovaj sparing. Mnogo su nam značile pripreme, kako bismo videli gde smo, jer su nam ovo bile prve utakmice, a uskoro nas očekuju i takmičarski mečevi. Do sada smo više radili na fizičkoj i tehničkoj pripremi, tako da smo još uvek neuigrani, ali se polako uigravamo i bićemo spremni za izazove koji nas očekuju“, kazao je trener “Radničkog“, Darko Šantić.

Trener gostiju, Uroš Tešić, i sam je igrao za Radnički, a potom je u ovom klubu bio i trener mlađih selekcija, pa je znao šta njegovom timu mogu da donesu ovi sparinzi.

Radnički je na vrhunskom nivou u svim selekcijama i drago nam je da uopšte možemo da sparingujemo i imamo prijateljske odnose sa ovim klubom. Smatram da su jedni od najboljih timova, kako u državi, tako i regionu, tako da su ove pripreme mnogo značile našoj deci iz Valjeva, da napreduju i ostvare što bolje plasmane. Za njih je pre svega u mentalnom smislu bilo značajno da borave u gradu vaterpola, a pride su poradili na tehničkom i fizičkom delu“, rekao je Tešić.

Najnovije vesti iz ove kategorije