Sport

Veprovi brojali do 69 za perfektan ligaški deo, Zmajevi kući poneli nulu

Autor: InfoKG
11:00 | Ponedeljak, 17 06 2019

U poslednjem kolu Prve lige Srbije, Divlji veprovi i više nego ubedljivo savladali su na Čika Dači beogradske Plave zmajeve, rezultatom 69:0, zadržavši tako maksimalan učinak na kraju ligaškog dela. Narednog vikenda startuje plej-of, a Kragujevčani u polufinalu dočekuju ekipu Novi Sad Wild Dogsa.

Domaći su u ovom duelu bili daleko kvalitetniji rival, što su i potvrdili izuzetno visokom razlikom. Američki raninbek Nik Lasejn tri puta je stizao do end zone, od čega dva trčanjem i jednom posle kik-ofa. Napadom je sigurno komandovao kvoterbek Džejk Sison, koji se najpre trčanjem upisao u poentere, a zatim četiri puta asistirao svojim hvatačima – Petru Goiću i mladim nadama Tomi Todoroviću i Milošu Petroviću koji je postigao dva tačdauna.

U međuvremenu, nagrade za dobru igru odbrane stizale su u vidu intersepcija, famblova i sekova, a Aleksa Stevanović uspeo je sve to da kruniše vraćanjem fabla za tridesetak jardi.

Šlag na tortu stavio je Mihailo Novaković, kome nije bilo teško da istrči preostali jard, nakon još jednog isforsiranog fambla u blizini end zone Zmajeva.

Narednog vikenda startuje plej-of, a Kragujevčani u polufinalu dočekuju ekipu Novi Sad Wild Dogsa, dok će Zmajevi na megdan Vukovima.

Kragujevac Wild Boars – Belgrade Blue Dragons 69:0 (21:0, 6:0, 20:0, 21:0)

Kretanje rezultata: 
7:0 Nik Lasejn trčanje 30 jardi, Petar Goić PAT
14:0 Džejk Sison trčanje 45 jardi, Goić PAT
21:0 Lasejn trčanje 70 jardi, Goić PAT
27:0 Sison pas 4 jarda ka Goiću, neuspešno za dva 
35:0 Lasejn kikof return 65 jardi, Goić pretvaranje za dva
42:0 Sison pas 9 jardi ka Tomi Todoroviću, Goić PAT
48:0 Aleksa Stevanović vraćanje fambla 31 jard, neuspešan PAT
56:0 Sison pas 37 jardi ka Milošu Petroviću, Nedeljković ka Stevanoviću za dva
63:0 Sison pas 42 jarda ka Petroviću, Goić PAT
69:0 Mihailo Novaković trčanje 1 jard

Izvor: wildboars.rs