SportFoto: ekonomac.com

Vitor Hugo da Silva novo pojačanje “Ekonomca”

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Petak, 31 08 2018

Brazilski igrač, Vitor Hugo da Silva novi je igrač kragujevačkog Kluba malog fudbala “Ekonomac”. Na ovaj način, srpski šampion je verovatno kompletirao tim za predstojeću sezonu. 

Dogovor je napravljen i realizovan veoma brzo, čime će ovaj igrač univerzalnog tipa, sa sposobnošću da igra na svim pozicijama, pojačati naš klub u samom kraju prelaznog roka, pred početak takmičenja u domaćem šampionatu, ali i Ligi šampiona. Vitor Hugo će se tokom vikenda staviti na raspolaganje treneru Rajiću i početi sa uklapanjem u tim srpskog prvaka. Svi članovi KMF “Ekonomac” Vitoru žele dobrodošlicu u naš klub, grad i državu, a u prilogođavanju će svakako imati pomoć Thalesa, Igora i Divaneia”, objavljeno je na sajtu KMF “Ekonomac”.

Hugo je dosad je nastupao za klubove poput “Tulpara”, “Joaçabe”, “Assoeva”, “Umuarama”, a u “Ekonomac” stiže iz kluba “Jaraguá do Sul”. 

Podsetimo, “Ekonomac” su, pored Huga, u prelaznom roku pojačali kapiten reprezentacije Srbije Marko Perić, Brazilac Divanei i bivši golman niške “Kalče”, Miroslav Stefanović.