ŽRK Radnički 1964 produžio ugovore sa tri igračice

Subota, 23 Jun 2018 14:00Autor: Jovana Mladenović

Potpise na četvorogodišnje ugovore sa ŽRK Radnički 1964 su stavile Anja Vlašković (16), Anastasija Vlašković (16) i Jovana Blagojević (20), čime je produžena dosadašnja saradnja.

Anja i Anastasija su rukometom počele da se bave 2010. godine i u dosadašnjoj karijeri su nastupale za klub iz grada na Lepenici, dok je Jovana počela da trenira sa 12 godina u klubu „Kolibri“ iz Trnave, a u Radničkom je već 5 godina.

"Prilično uspešna debitantska sezona u seniorskom rangu, izvanredna saradnja sa celokupnim stručnim štabom, rukovodstvom kluba i saigračicama i činjenica da smo prve i najvažnije korake u karijeri napravile u Kragujevcu, samo su neke od stavki koje su nam bile dodatni motiv i podstrek da verifikujemo saradnju sa Radničkim na još četiri godine. To je prilično dug period u toku kog će se svaka od nas, kao i do sada, maksimalno angažovati kako bi se naš klub što pre vratio u sam rukometni vrh u zemlji i regionu. Vredno ćemo se pripremati za početak sezone i daćemo sve od sebe da u narednom periodu dovedemo Radnički na nivo koji se od njega i očekuje", prenela je impresije sve tri igračice Anastasija Vlašković.
 

Najnovije vesti iz ove kategorije