50 najmoćnijih u Kragujevcu

Ko su najmoćniji u Kragujevcu u 2016.?

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Ponedeljak, 21 11 2016

Gradski informativni portal InfoKG će i ove godine objaviti listu najmoćnijih u Kragujevcu, s obzirom na to da je prošlogodišnja izazvala veliku pažnju javnosti i bila je najposećenija rubrika na našem sajtu. U prilici ste i vi, čitaoci portala InfoKG, da nam pomognete u tome.

Prošlogodišnju listu smo sastavili, po sopstvenom izboru, sagledavajući politički i finansijski uticaj, lični autoritet, ugled kompanije, kao i prepoznatljivost u javnosti ljudi koji su se našli na njoj. Odlučili smo da ove godine uključimo i vas u sastavljanje liste, jer smo verovatno neke ljude nenamerno izostavili, a zaslužili su da se nađu na njoj.

Sve što je potrebno da uradite je da nam vaš predlog napišete u komentaru na ovu objavu, pošaljete na mejl info@infokg.rs ili porukom na našoj Facebook stranici. Ko bi trebalo da se nađe na listi najmoćnijih u Kragujevcu u 2016. godini i zbog čega? Koliko će se lista razlikovati u odnosu na prošlogodišnju, zavisiće, između ostalog, i od vaših predloga.

Listu najmoćnijih u Kragujevcu u 2016. ćemo objavljivati u nastavcima, počevši od 1. januara 2017. godine. Do tada, pogledajte OVDE koji Kragujevčani su, po mišljenju portala InfoKG, obeležili 2015. godinu.