50 najmoćnijih u Kragujevcu

Ko su NAJMOĆNIJI u Kragujevcu u 2017.?

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Ponedeljak, 25 12 2017

Poštovani čitaoci portala InfoKG u prilici ste da nam i ove godine pomognete da sastavimo listu najmoćnijih u Kragujevcu, s obzirom na to da od početka rada sajta upravo ta rubrika najviše privlači vašu pažnju, a ujedno je i najposećenija. 

Zahvaljujući uključivanju čitalaca u proces sastavljanja liste najmoćnijih u Kragujevcu, prošla je po mišljenju mnogih bila znatno realnija od prve, koju smo objavili po sopstvenom izboru, sagledavajući politički i finansijski uticaj, lični autoritet, ugled kompanije, kao i prepoznatljivost u javnosti ljudi koji su se našli na njoj. 

Sve što je potrebno da uradite je da nam vaš predlog napišete u komentaru na ovu objavu, pošaljete na mejl info@infokg.rs ili porukom na našoj Facebook stranici. Ko bi trebalo da se nađe na listi najmoćnijih u Kragujevcu u 2017. godini i zbog čega? Koliko će se lista razlikovati u odnosu na prošlogodišnju, zavisiće, između ostalog, i od vaših predloga.

Listu najmoćnijih u Kragujevcu u 2017. ćemo objavljivati, kao i prethodne dve godine u nastavcima, počevši od 1. januara 2018. godine. Do tada, pogledajte ko se našao na listi najmoćnijih u 2016. OVDE, a u 2015. OVDE