Info

Aerodromci očekuju da se Verko vrati na čelo Kragujevca i nastavi realizaciju investicionih projekata (VIDEO)

Autor: InfoKG
11:00 | Ponedeljak, 01 06 2020

Stanovnici naselja Aerodrom očekuju da se kandidat za gradonačelnika Veroljub Stevanović vrati na čelo Kragujevca i nastavi realizaciju investicionih projekata, koja je prekinuta kada je izgubio vlast. Među tim projektima su, kako kažu, završetak dve kolovozne trake u ulici Vladimira Rolovića i sale Bogoslovije.  

U svom prethodnom mandatu Veroljub Stevanović uradio je mnogo za naselje Aerodrom i sada je bitno da nastavi tamo gde je sadašnja vlast prekinula, kažu stanovnici ovog naselja. 

Konkretno očekujem da, ne samo naselje, nego i grad procveta, i da se započeti poslovi, koji su zaustavljeni kada je Verko izgubio vlast, nastave. To je, što se tiče moje mesne zajednice, završetak dve kolovozne trake u ulici Vladimira Rolovića i sale Bogoslovije, u okviru koje je trebalo da bude otvoreno jedno manje obdanište, revitalizacija pešačkih staza, održavanje zelenih povrišina, nastavak sređivanja ruiniranih parking prostora u Atinskoj ulici, kao i mnogo kulturnih sadržaja, i možda i teretana na otvorenom za decu“, rekao je stanovnik naselja Aerodrom, Predrag Ratinac.  

Stevanović je obišao i tržnicu na Aerodromu koja je izgrađena za vreme njegovog mandata. Potrebno je još ovakvih investicija kako bi se Kragujevac razvio i vratio na drugo mesto odmah posle Beograda, koje mu, kako je rekao, pripada. 

“Na Aerodromu smo, velikom naselju, u objektu koji smo mi napravili u mandatu, kada smo bili u prilici to da radimo. Mnogo toga ovakvog je urađeno u tom mandatu, i šarena pijaca, i bazen, i objekti iz zdravstva, mada, to nije naše nego republičko. Ovaj objekat je elitni, ništa za šest godina nije urađeno. Dakle, ovo pričam namerno, da bih istakao odnos ljudi u mandatu, kad dobiju mogučnost da određeno rade. Dakle, na gradskom nivou nastavljamo tamo gde smo stali i narod očekuje da se nastavi sa investicijama“, izjavio je Stevanović. 

Izborna lista “Veroljub Verko Stevanović – Svi na ovu stranu“ pripremila je više od 100 projekata u okviru kojih će biti izgrađeni brojni objekti i rešeni infrastrukturni problemi.