InfoFoto: JKP Šumadija

Asfaltirana i Topolska ulica u Uglješnici (FOTO)

Autor: InfoKG
09:00 | Četvrtak, 20 10 2022

Radnici Javnog komunalnog preduzeća Šumadija asfaltirali su Topolsku ulicu u Uglješnici, a za te namene je potrošeno 2,7 miliona dinara iz gradske kase.  

Asfaltirana je peta po redu ulicu u ovom nizu koja izlazi na Avalsku, a inače računajući prošlu i ovu godinu, ovo je 16. ulica koju radimo u Mesnoj zajednici Uglješnica. Mislim da je 16 ulica u Uglješnici za godinu dana, velika stvar. Asfaltiranje Topolske ulice važno je naravno, najpre za ljude koji žive u ovoj ulici, ali to istovremeno znači i rešavanje dugogodišnjeg problema u ovom naselju jer se nakon većih padavina iz ovih ulica kameni materijal slivao u Avalsku i ugrožavao bezbednost saobraćaja. Ovakvim tempom će se nastaviti sve dok vremenski uslovi to budu dozvolili. Dokle god vremenski uslovi budu dozvoljavali naše preduzeće JKP Šumadija neće gasiti svoje mašine. Trudimo se da ravnomerno radimo u svim delovima grada i na selu”, kazao je gradonačelnik Nikola Dašić.

Topolska ulica asfaltirana je u dužini od 205 metara, a utrošeno je oko 130 tona asfaltne mase. 

Ukupna vrednost radova svih pet asfaltiranih ulica u ovoj mesnoj zajednici je oko 11 miliona dinara. Reč je o ulicama Milutina Lukovića, Kapetana Darka Kostića, Blagoja Obrenovića, Stragarskoj i Topolskoj”, rekao je direktor JKP “Šumadija”, Marko Vujnović.

Galerija slika