InfoFoto: Laki Lazarević

Auto Expo 2019: Akcijske cene i popusti na automobile na Šumadija sajmu (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
14:00 | Petak, 06 12 2019

Na Šumadija sajmu u toku je Sajam automobila “Auto Expo”, 12. po redu, i trajaće do nedelje, 8. decembra. Na manifestaciji više od 15 poznatih brendova predstavlja svoje modele, a zanimljivo je da se ove godine promovišu i električni automobili i bicikle, kao i kvadovi. Posetioce očekuju akcijske cene, sajamski popusti, kao i premijere novih modela automobila.  

Među poznatim brendovima koji predstavljaju svoje modele automobila su Fiat, Volkswagen, Mazda, Alfa Romeo, Land Rover, Toyota, Citroen, Renault, Dacia, Nissan, Hyndai, Škoda, Jeep, Peugeot… 

Najeftinije vozilo na sajmu je Dacia Sandero i košta oko 8.590, a najskuplji je Volkswagen Touareg 88.335 evra.

Pored putničkog programa u hali, na platou Šumadija sajma predstavljen je teretni program. Ponude na sajmu “Auto Expo 2019” predstavljaju i osiguravajuće kuće i lizing kompanije. 

Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova, a u nedelju do 18 časova. Cena ulaznice je 100 dinara, dok je parking besplatan. 

“Auto Expo 2019” organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave. Sa Šumadija sajma poručuju da je i ove godine vladalo veliko interesovanje izlagača za učestvovanje na ovoj manifestaciji, ali da nije bilo mesta za sve zbog kapaciteta hale. Naglašavaju da je zbog toga, ali i drugih manifestacija koje organizuju, Kragujevcu potrebna još jedna sajamska hala.

Galerija slika