„Aviončić“ dobio najsavremenije IGRALIŠTE (FOTO)

Utorak, 14 Avgust 2018 15:20Autor: Branko Vukašinović

Najveće i najmodernije privatno obdanište u Srbiji, “Aviončić”, dobilo je najsavremenije igralište koje se nalazi na krovu Mikro tržnice “Sava”  na Aerodromu. Igralište se prostire na 1.200 kvadratnih metara i sadrži multifunkcionalne i sportske terene, a uskoro će biti obogaćeno i najasvremenijim dečjim mobilijarom. U adaptaciju i opremanje ovog prostora kompanija “Sava building” uložila je 100.000 evra.

Podneli smo prošle godine inicijativu kod nadležnih u Gradskoj upravi za sređivanje parka koji se nalazi u neposrednoj blizini Mikro tržnice “Sava”, između stambenih objekata. Međutim, naša ideja nije naišla na odbravanje kod nadležnih i onda smo rešili da na našem prostoru napravimo najsavremenije igralište”, izjavio je za InfoKG suvlasnik kompanije “Sava building”, Nikola Vrućinić.   

Na prostoru od 1.200 kvadratrnih metara nalazi se atletska staza, multifunkcionalni, košarkaški i dva terena za mali fudbal. U “Aviončiću” kažu da će u narednih dvadesetak dana ovaj prostor biti obogaćen najsavremenijim dečjim mobilijarom, odnosno klackalicama, ljuljaškama, toboganima, kućicama, a u planu je i postavljanje bazena. Zbog toga najavljuju da će od sledeće godine, pored besplatnih školica engleskog jezika, sporta, pevanja i crtanja, mališani ovog vrtića biti u prilici da pohađaju i školicu plivanja.  

U “Aviončiću” naglašavaju da su veliku pažnju prilikom adaptacije ovog igrališta na krovu Mirko tržnice “Sava” posvetili bezbednosti dece. Dodaju da su postavljene ograde oko samog igrališta i da je čitav prostor pod stalnim video nadzorom. 

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije