Info

"Aviončić" proslavio prvu godinu postojanja: Krila spremna za let ka novim uspesima (FOTO)

Autor: Jovana Mladenović
13:00 | Petak, 19 10 2018

Najveće i najmodernije privatno obdanište u Srbiji, “Aviončić”, proslavilo je prvu godinu postojanja prigodnim programom u Pozorištu za decu. Na krilima dosadašnjeg uspeha, stručni tim je spreman za "let" kroz naredne godine u kojima će takođe postavljati najviše standarde i pružati najbolje uslove svojim malim pilotima. 

"Pozornica Pozorišta za decu juče je bila mesto premijere našeg vrtića. Ponosni smo na rad našeg tima vaspitača i medicinskih sestara vaspitača, a još više na naše mališane. "Aviončić” je premašio sva očekivanja i zahvalni smo svima na pozitivnim komentarima. Svesni smo postignutih rezultata za ovih godinu dana postojanja, ali i još više smo spremni za naredne godine uspeha. Kao najsavremeniji i najveći privatni vrtić u gradu, postavili smo kvalitet u sam vrh. Pomerili smo granice i spremno nastavljamo dalje", kažu iz "Aviončića".

Podsetimo, “Aviončić” se nalazi u okviru Mikro tržnice “Sava” na Aerodromu i taj prostor nije improvizovan i modifikovan, već je namenski pravljen za obdanište. Poseduje, između ostalog, specijalnu ventilaciju koja obezbeđuje optimalan i konstantan nivo kiseonika u prostoru, a kuhinja je opremljena po HCCP standardu. 

"Aviončić" je sredinom avgusta dobio i najsavremenije igralište koje se nalazi na krovu Mikro tržnice “Sava”. Igralište se prostire na 1.200 kvadratnih metara i sadrži multifunkcionalne i sportske terene, najsavremeniji dečji mobilijar.  

U “Aviončiću” sa mališanima, pored vaspitača, rade psiholog i defektolog. Oni na mesečnom nivou vrše monitoring grupe i prate razvoj dece, a na raspolaganju su i roditeljima za individualne razgovore. 

Ono što “Aviončić” izdvaja od drugih vrtića je to što prilikom upisa deca ostvaruju brojne pogodnosti. Pored kontinuiranih sistematskih i stomatoloških pregleda, organizuju se besplatne školice engleskog jezika, sporta, pevanja i crtanja. 

Galerija slika