InfoFoto: Facebook/Privredna komora Srbije- RPK Kragujevac

BESPLATNA OBUKA: Kako iskoristiti finansijsku podršku EU fondova?

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Četvrtak, 23 02 2017

Besplatna petodnevna obuka “EU projekti od A do Z“ biće održana u periodu od 27. februara do 3. marta u Regionalnoj privrednoj komori Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga. Obuka je namenjena svim privrednicima koji su zainteresovani za korišćenje sredstava iz fondova Evropske unije. Po završetku obuke polaznici će dobiti sertifikat o pohađanju obuke.

Petodnevna obuka pruža sveobuhvatan pregled mogućnosti finansiranja projekata iz EU fondova i vodi vas kroz ceo proces razvoja projekta, od ideje, kroz pripremu, kreiranje i pisanje predloga projekta, budžeta i pripremu tenderske dokumentacije.

Privredna komora Srbije, uz podršku Razvojne agencije Srbije, u okviru projekta “Razvoj inovativnih usluga za podizanje kapaciteta MSPP u korišćenju sredstava EU” organizuje ovu obuku, zasnovanu na najnovijim znanjima i najboljoj praksi, koja će vam omogućiti da iskoristite finansijsku podršku EU fondova.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na mail adresu: ivicovac@rpk.kg.co.rs, a sve dodatne informacije mogu dobiti pozivom na broj telefona 034/338-077. 

Detaljan program obuke možete pogledati OVDE.