InfoFoto: Viber

BMV-om razvalio deo ograde parka kod Zelene pijace – Grad: Sanacija u najkraćem roku (FOTO)

Autor: InfoKG
14:30 | Ponedeljak, 15 03 2021

Vozač automobila “BMW”, koji je juče u popodnevnim časovma izazvao stravičnu saobraćajnu nezgodu i od siline udarca razvalio deo ograde parka kod Zelene pijace, zadobio je lake telesne povrede. Iz Gradske uprave najavljuju da će štetu na ogradi sanirati u najkraćem roku. 

U ulici Kneza Mihaila juče oko 17 časova kada se vozač BMV-a zakucao i od saline udarca razvalio deo ograde parka kod Zelene pijace. 

Policija je obavila uviđaj, a ekipa Hitne pomoći je zbrinula povređenog i prevezla u Univerzitetski klinički centar. 

Iz kragujevačke policije su potvrdili za InfoKG da je do nezgode došlo zbog neprilagođene brzine i da je vozač zadobio lake telesne povrede.  

Prema rečima očevidaca, kako su preneli pojedini mediji, pravo je čudo da je vozač ostao živ i dodaju da je sreća da niko od prolaznika nije poginuo ili nastradao, jer je u toj ulici saobraćaj frekventan. 

Oštećeni deo ograde parka kod Zelene pijace trebalo bi da sanira Javno komunalno preduzeće “Šumadija” iz kog čekaju na nalog iz Gradske uprave.  

"Nalog za sanaciju dela ograde biće izdat u najkraćem roku, kada se sagleda obim i vrsta radova koji moraju biti odrađeni, a da se pritom zadrži izgled i funkcionalnost ograde koje je sastavni deo parka", poručili su za InfoKG iz Gradske uprave za razvoj.

Galerija slika