CT Media deli besplatne maske Kragujevčanima (FOTO)

Petak, 20 Mart 2020 12:00Autor: Branko VukašinovićFoto: CT Media

Štamparija i vezionica CT Media podelila je danas oko 1.200 maski fizičkim, a pravnim licima 800. O tome kolika je pomama bila za besplatnim maskama govori i to da je policija morala da reguliše redove građana, kako bi se ispoštovale mere sprečavanja širenja Korona virusa. Iz ove firme naglašavaju da više neće deliti maske u njihovim prostorijama, već da će početkom sledeće nedelje određene količine isporučiti Kriznom štabu grada Kragujevca, koji će prosredstvom volontera iste distribuirati građanima.  

Zbog uvođena vanrednog stanja prouzrokovanog pojavom Korona virusa i nestašice maski na našem tržištu, CT Media tim je doneo odluku da sašije besplatne maske za sve one kojima su potrebne.

Maske se šiju od 100 odsto pamuka i namenjene su višekratnoj upotrebi. Da bi imale svrhu, potrebno je da ih svaki put nakon nošenja operete toplom vodom i detrdžentom. Svako će dobiti po dve maske, kako ne bi došlo do zloupotrebe i kako bi maski bilo dovoljno za sve”, saopšito je CT Media tim.  

Građani su danas bili u prilici da preduzmu maske u prostorijama ove firme na Aerodromu, a CT Media tim je podelio ukupno 2.000 komada. Od tog broja, 1.200 fizičkim, a 800 pravnim licima. Iz ove firme porčuju da veliki broj građana je došao da preuzme maske, a tolika je pomama bila da je policija morala da regauje i reguliše redove građana, kako bi se ispoštovala propisana razdaljina između ljudi. 

Iz CT Media tima poručuju da zaposleni u ovoj firmi danonoćno rade kako bi obezbedili dovoljne količine za sledeću nedelju. Naglašavaju da više neće deliti maske u prostorijama firme, već da će u ponedeljak, utorak i sredu određene količine isporučiti Kriznom štabu grada Kragujevca, koji će prosredstvom volontera iste distribuirati građanima. Dodaju i da će sve informacije objaviti na svojim Facebook i Instagram profilima.

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije