Info

Cveće, ukrasne biljke i baštenske garniture po sniženim cenama na Šumadija sajmu (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
16:15 | Petak, 28 04 2017

Sajam hortikulture svečano je otvoren danas na kragujevačkom sajmištu. Posetiocima se predstavlja oko 100 individualnih i porodičnih proizvođača, ali i velikih firmi, uvoznika i distributera u oblasti hortikulture i srodnih delatnosti, kako u hali, tako i na platou Šumadija sajma.

Manifestaciju je otvorila načelnica Šumadijskog upravnog okruga Biljana Ilić Stošić, a izveden je i prigodan umetnički program u kom je učestvovalo Kulturno-umetničko društvo “Dukati”.

Ljubitelji cveća i ukrasnih biljaka, kao i oni koji održavaju vrtove i dvorišta, u prilici su da tokom trodnevne manifestacije pogledaju šta proizvođači, pored svojih proizvoda, nude od uvoznog cveća, semenske robe, parterne galanterije, drvorednih sadnica, četinara i sve to pazare po sniženim cenama. Ove godine u ponudi je i veliki izbor baštenskih garnitura po sajamskim cenama.

Novina na ovogodišnjoj manifestaciji je “Kutak za žene”, a dame su prilici da pronađu sve što im je potrebno od kozmetike do zdrave hrane, a očekuju ih i brojna iznenađenja.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova, a ulaz i parking su besplatni.

Galerija slika