Info

Dašić: "U Bloku Voje Radića radovi gotovi najkasnije do kraja novembra", evo kada se ulice otvaraju za saobraćaj (FOTO)

Autor: Jovana Mladenović
09:00 | Nedelja, 25 10 2020

Preduzeće za puteve Kragujevac počelo je radove na asfaltiranju ulica u blokovima Voje Radića i Mladih istraživača. Gradonačelnik Nikola Dašić obišao je ulicu Prvoslava Stojanovića i izneo očekivanja da će kompletna infrastruktura biti završena najkasnije do kraja novembra.

"Očekujemo da će najkasnije do kraja novembra biti završene sve saobraćajnice, sa pratećim radovima. Stanovnici ovog naselja konačno će imati potpune uslove za život, a grad će dobiti jedno moderno i urbano naselje", rekao je gradonačelnik Dašić.

U Preduzeću za puteve Kragujevac očekuju da će ulica Prvoslava Stojanovića biti puštena u saobraćaj sredinom sledeće nedelje. Nakon toga će biti nastavljeni radovi dinamikom koja je predviđena investicionim projektom, a koji obuhvata ulice Voje Radića, Laze Marinkovića, Dimitrija Tucovića, Aleksandra Mike Mudrića, kao i interne saobraćajnice.

"Ovo će zaista postati jedno od najsavremenijih naselja. Uređenjem saobraćajnica u dužini od 1380 metara, sa 457 novih parking mesta, promenjenom kišnom kanalizacijom, vodovodnom mrežom i ozelenjavanjem, ovo naselje dobija kompletnu infrastrukturu", rekao je Vladimir Dobi, član Gradskog veća za investicije i upravljanje projektima.

Galerija slika