Info

Detalji svirepog UBISTVA: "Udarila mi je ŠAMAR, a ja sam je ZADAVIO"

Autor: InfoKG
12:06 | Subota, 31 03 2018

"Posvađali smo se i Vesna mi je udarila šamar. Izgubio sam kontrolu i počeo da je davim. Ostala je bez svesti i ja sam otišao. Sutradan sam se vratio kako bih proverio da li je živa". Ovo je policiji izjavio Milan M. (30) koji je juče uhapšen zbog sumnje da je zadavio Vesnu. G. (56), sa kojom je, kako je rekao, bio u emotivnoj vezi, piše Kurir.

Policija je uhapsila M.M. (30) zbog sumnje da je 24. marta ove godine, nakon kraće svađe, rukama zadavio pedesetšestogodišnju Kragujevčanku u stanu u kojem je živela. Osumnjičeni je potom iz stana odneo mobilni telefon, tehničke uređaje i zlatni nakit. Sutradan je, kako se sumnja, došao u njen stan da proveri da li je živa i da prikrije tragove krivičnog dela. Prilikom hapšenja, kod njega su pronađeni svi predmeti koje je oduzeo iz stana, saopštila je juče ovdašnja policija.

Prema pisanju Kurira, posle zločina Milan je obilazio lokalne restorane i kafiće, bio neraspoložen i čudno se ponašao. Prijateljima se pravdao kako je dobio otkaz.

Nesrećnu ženu, koja je živela sama u stanu, u četvrtak je pronašao sin. Najpre se nije znalo da li je ubijena ili je umrla prirodnom smrću. Njena ćerka je prilikom prepoznavanja primetila da joj nedostaje prsten. Tada je klupko počelo da se odmotava, a obdukcijom je utvrđeno da je smrt nastala davljenjem. Usledila je efikasna akcija inspektora sa krvnih delikata i Milan M. je uhapšen svega nekoliko sati nakon što se saznao razlog smrti, piše dnevni list Kurir.

Deo teksta preuzet sa: KURIR/Dragan Ilić

Izvor: Kurir