Info

Došli u Kragujevac da proslave punoletstvo, pa nastradali

Autor: Branko Vukašinović
13:15 | Četvrtak, 04 08 2016

Nemački državljani Nikola Đurđević (18) i Saša Đukić (30), koji su poginuli preksinoć u saobraćajnoj nesreći kod Kosjerića, došli su kod babe i dede u Kragujevac, čiji su automobil uzeli kobne večeri i odvezli se u Šabac.

Nastradali mladići su braća od ujaka, a iz Nemačke u Srbiju su došli pre tri dana kako bi sve na vreme organizovali za proslavu punoletstva Nikole Đurđevića, 14. avgusta. Trebalo je i da njihovi roditelji dođu u Srbiju uoči rođendana.

Saobraćajna nesreća se dogodila kod Kosjerića, kada se „opel astra“ u kojoj su se nalazili, direktno sudarila sa „mercedesom“ užičkih tablica. Prema nezvaničnim saznanjima, udes je izazvao pijani vozač „mercedesa“, koji je izgubio kontrolu i prešao u levu kolovoznu traku.

U udesu je poveđeno još četvoro ljudi, među kojima i Đukićeva žena Renata (25), koja je inače trudna, kao i dvojica putnika iz „mercedesa“.

Natradali Saša i Renata već imaju sina, a prema dosadašnjim informacijama, iako je devojka povređena u udesu, i ona i beba koju očekuje su dobro.