Info

Drugi krug izvlačenja u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi": Evo kako su Kragujevčani prošli u prvoj ruci

Autor: Jovana Mladenović
10:00 | Subota, 18 03 2017

Drugi krug izvlačenja u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" zakazan je za danas od 17.45 sati, u direktnom TV prenosu na RTS-u. Među kovertama izvučenim u prvom krugu našlo se nekoliko poslatih iz Kragujevca, ali naši sugrađani za sada nisu imali sreće da osvoje neku "jaču" nagradu. Zadovoljiće se putovanjima, kompjuterima i aparatima za kuću, dok su novi vlasnici 500L-a odvezli odavde svoje "Fiće".

Na Staroj Planini odmaraće Jovana Pešić. Laptop marke "Lenovo" stiže u ruke Veličković Natalije. "Tesla" tablete dobili su Prodanović Zorka i Nešović Milovan , a mobilni telefon iste marke Živković Nataša. Nova veš mašina marke "Gorenje" stiže u dom Marinković Tatjane, dok će kuhinju blenderom zanoviti Nedeljković Marija, Stanković Vesna i Pavlović Božica.

Dobitnicima u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" svečano su u Kragujevcu uručeni ključevi automobila Fiat 500L i to iz ruku državnog sekretara u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu Željka Ožegovića. Reč je o 11 automobila, dok je 12. izvučeni dobitnik bio maloletan, te po zakonu ne može da učestvuje u nagradnoj igri. "Fiće" će se naći na ulicama Sremske Mitrovice, Vrbas, Obrenovca, Kraljeva, Valjeva, Subotice, Novog Sada, Smedereva, Niša i Beograda.