Info

EKSKLUZIVNI STANOVI sa prostranim XL terasama po ceni od 1.250€ po m2

Autor: infokg.rs
09:42 | Nedelja, 07 05 2023

Sada možete da uživate u predivnom pogledu, komforu i stilu života uz svojevrsni penthouse ugođaj, bez straha od visine, u jednom od naših najluksuznijih stanova u stambeno poslovnom kompleksu „New Point Business & Residence by Matis“, pored Palate pravde u Kragujevcu. 

Sa ponosom Vam predstavljamo našu novu, ograničenu ponudu – stanove sa XL terasom, po ceni od samo 1.250€ po kvadratnom metru.

Ako ste uvek maštali o životu u penthouse-u, ali Vam visina nije po volji, naša ponuda stanova na prvom nivou kompleksa, sa prostranim terasama, pružiće vam neophodan komfor i kompletnu penthouse atmosferu. Ovi stanovi su dizajnirani da vam pruže savršen spoj unutrašnjeg i spoljašnjeg životnog prostora. Odlikuje ih visok kvalitet gradnje, materijala i opreme. Svaki stan ima velike prozore koji dozvoljavaju ulazak prirodne svetlosti i omogućavaju Vam prelep panoramski pogled na okolinu. Naš tim arhitekata i dizajnera vodio je računa o svakom detalju, kako bi Vaš budući dom bio funkcionalan, estetski privlačan i u skladu sa Vašim potrebama.

Uživajte u našim prostranim terasama, idealnim za opuštanje, druženje sa porodicom i prijateljima, ili jednostavno uživajte u prelepom pogledom na grad. Na raspolaganju su Vam različite površine i strukture stanova, tako da možemo da pronađemo savršeno rešenje za Vas. Sada možete da ispunite svoj san o životu u penthouse-u, bez potrebe za visinom. Naši stanovi sa prostranim XL terasama nude neophodan komfor i kompletnu penthouse atmosferu, po ceni od samo 1.250€ po kvadratnom metru. 

Pozovite nas danas da zakažemo sastanak i saznajte više o ovoj ekskluzivnoj ponudi. Živite život punim plućima i uživajte u najboljem što grad može da ponudi.

Ukoliko ste i dalje u dilemi, možda je najbolja pomoć u odluci da posetei jedinstveni izložbeno-prodajni salon, prvi takve vrste na našim prostorima, sa kompletno opremljenim pokaznim stanom u realnoj razmeri. Prodajni savetnik takođe za Vas može organizovati i posetu samoj lokaciji kompleksa u izgradnji, kako biste se i na licu mesta uverili u ekskluzivnost ponude najatraktivnijg stambeno-poslovnog objekta u Kragujevcu.

Zakažete posetu pozivom na broj +381 69/610-810 ili registrujete interesovanje na zvaničnom sajtu projekta www.newpointmatis.rs kako biste iskoristili najpovoljnije uslove kupovine u ovoj fazi prodaje.