Info

EKSKLUZIVNO: SNIMAK NADZORNIH KAMERA incidenta na autobuskoj stanici, oglasila se firma koja radi obezbeđenje

Autor: Jovana Mladenović
15:09 | Subota, 14 09 2019

Portal InfoKG došao je u posed snimka nadzornih kamera na autobuskoj stanici gde je jasno zabeležen incident o kome danas bruji ne samo Kragujevac, već i cela Srbija, kada se svađa oko peronske karte pretvorila u fizički napad i okončala savladavanjem putnice od strane obezbeđenja, čiji je radnik i uhapšen pod sumnjom da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje. 

SKANDALOZNO ZLOSTAVLJANJE: Obezbeđenje na autobuskoj stanici zbog peronske karte putnicu savladalo kao kriminalca (VIDEO)

Iz firme zadužene za obezbeđenje na Autobuskoj stanici za InfoKG kažu da je njihov "službenik postupio u skladu sa pisanim procedurama i u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju. Kako navode, on je "najpre lice upozorio više puta a zatim udaljio iz štićenog prostora, a nakon toga odbijajući napad od sebe primenio je sredstva prinude, i pokusao da lice zadrži do dolaska policije koju je u međuvremenu obavestio, a sve u skladu sa zakonskim ovlašćenjima".

Javnost je od jutros, kada je naš portal objavio video već savladane žene, a policija izdala saopštenje o hapšenju radnika obezbeđenja, uglavnom zgranuta činjenicom da su ostali ljudi na stanici posmatrali i snimali, naglašavajući da je ipak u pitanju žena, ko god bio u pravu. Drugi, kojih je ipak manje, su osudili i njeno ponašanje.

Kako svako ima pravo na svoje viđenje ovog nezapamćenog incidenta, u nastavku vas očekuje VIDEO, pa sami procenite kako biste vi postupili, bilo da ste se našli u koži putnika ili obezbeđenja.