InfoFoto: kraljevicardaci.com

GLASAJTE ZA "ČARDAKE" - jedini sa Kopaonika u trci za TURISTIČKI CVET

Autor: InfoKG
12:00 | Sreda, 10 11 2021

“Kraljevi Čardaci SPA” jedini su hotel sa Kopaonika u ovogodišnjoj konkurenciji za prestižnu nagradu “Turistički cvet”, koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije. Za “Čardake” možete glasati na sajtu turističkicvet.rs

TURISTIČKI CVET

“Turistički cvet” je nagrada Turističke organizacije Srbije koja se tradicionalno dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma.

Nagrada je ustanovljena 1982. godine, kada je prvi put i dodeljena.

Hotelsko-apartmanski kompleks “Kraljevi Čardaci Spa” na Kopaoniku je u konkurenciji za nagradu “Turistički cvet” u kategoriji hotela. Zanimljivo je da su "Čardaci" jedini hotel sa Kopaonika u ovogodišnjoj trci za ovu nagradu.  

Glasanje za ovogodišnje prestižno prizanje je u toku, a građani “Kraljeve Čardake” mogu podržati na sajtu turističkicvet.rs. Odluku o dobitniku Turističkog cveta donosi žiri, ali u obzir se uzimaju i glasovi građana. 

Podsetimo da su “Kraljevi Čardaci” u septembru 2018. od strane Balkanske Alijanse hotelskih asocijacija dobili prestižno priznanje za najbolji hotel sa 4 zvezdice na Balkanu, a 2019. nagradu “Najbolje iz Srbije”, koju su dodelili Privredna komora Srbije i Ministarstvo turizma, trgovine i telekomunikacije. 

*Promo